divendres, 22 de juliol del 2011

La meva inseminació (48): La felicitat t'embarga!

Hi ha moments que et recordes del teu estat, hi prestes atenció i la felicitat t’embarga. Ho comparteixes amb molta gent, que se n’alegra per tu. No tothom se n’alegra, però. Hi haurà persones que no entendran el procés, per ignorància, n’hi haurà que els agradaria haver passat, però que no ho van fer quan tocava, n’hi haurà que no s’alegraran per altres motius, però que tampoc et pares a analitzar. T’és ben igual. Tu busques la gent amb qui pots compartir aquest moment, de l’altra fuges. No t’interessa per res. Si fins ara, per una qüestió d’edat, ja havies aprés a tirar-te moltes coses a l’esquena, ara encara més. Ja no és tracta de tu.
Ara tot gira al voltant de la personeta que portes dins. Per aquesta persona tens una actitud positiva, menges tot i no tenir gaire gana, t’animes en moments baixos, perquè els canvis d’humor són un fet, et cuides tant com pots i et vas planificant. Intentes mantenir una actitud positiva en els dies que no et trobes gaire bé, perquè saps que això li farà bé. És aquesta persona, després tu, després la resta. No hi ha més remei que prioritzar. Els teus plans, la major part del que et queda de vida girarà entorn del teu fill o filla.
Hi ha moments que reflexiones. Penses en la sort que has tingut, no només en quedar-te a la primera, sinó en no haver tingut problemes per quedar-te. Que malgrat els teus trenta-set anys, que no ets cap nena, tot estigui bé. La sort de no haver hagut de començar un cicle de mirar-te per aquí i per allà, la sort de no haver tingut problemes ni complicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada