dimecres, 20 de juliol del 2011

La meva inseminació (47): Pimera visita amb la llevadora del CAP

La llevadora està gairebé una hora informant-te de com anirà tot. Et dóna una carpeta amb un munt d’informació i la teva cartilla sanitària, que l’hauré de portar sempre que vagi a qualsevol prova o visita.
Una de les informacions, que et resulta gratament sorprenent, és una guia de la Generalitat per a embarassades, on se t’informa de tot, i on un dels punts són un seguit de coses que la dona pot escollir a l’hora del part, perquè així sigui més intervencionista. La meva única crítica a aquesta guia és que està molt enfocada a parelles, no es tenen en compte les mares solteres o parelles femenines. Per exemple, en l’apartat on s’informa dels grups de preparació al part, es parla de “la dona i la seva parella, en cap moment es parla d’una mare soltera; d’altra banda, en l’apartat sobre drets laborals he trobat a faltar informació sobre mares solteres i famílies monoparentals.
Surts d’aquesta visita amb hora per l’analítica i test del sucre (sort que tens dues setmanes per conscienciar-te), hora per l’ecografia de les 13 setmanes, i hora de visita amb la ginecòloga. Tens dues setmanes a la feina de vacances per descansar i anar planificant. Això no ha fet més que començar, i són moltes coses a tenir en compte. Però t’ho prens amb calma, amb “anar fent”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada