dilluns, 4 de juliol del 2011

La meva inseminació (42): No surt... Quins nervis...

I allí estàs, reunida amb la família per fer-te la prova. El matí ha estat estrany. D’alguna manera aquell dia vols que sigui especial, vols viure i sentir tots els minuts. A la feina t’has intentat distreure al màxim, et semblava que seria un matí llarguíssim, però passa volant. Te’n vas a dinar a casa de la teva germana, i allí hi haurà tothom. Tot i que no tens gaire gana, dines a gust i tranquil·la, esperant a les cinc de la tarda que obrin les farmàcies. Vas a comprar uns gelats per fer temps i perquè segur que hi haurà alguna cosa per celebrar, i tu ja no podràs veure alcohol, i després compres el test de l’embaràs. Demanes el més segur i la farmacèutica diu que avui en dia tots són segurs. Tu vols una caixa on n’hi hagi dos, per si de cas, però no en tenen. T’acabes emportant un test digital que et diu de quantes setmanes estàs, i que sembla que és molt fiable.
A casa, tothom està nerviós i expectant. Tu segueixes pensant que estàs embarassada... però cinc minuts abans de fer-te la prova t’envaeixen els nervis. No saps si és el moment (“potser d’aquí a mitja hora...”). No vols fer-te-la per por a no estar-ho. Però, de sobte, saltes del sofà seguida de la meitat de la família, de pet cap al lavabo. I allí estàs, en el lavabo petit, amb la teva germana, el teu nebot i la teva neboda. Amb una calor insuportable, intentes fer un riu amb el test en una mà... El teu nebot amb un cronòmetre per comptar deu segons que has d’estar fent el riu perquè el test funcioni bé, la teva germana suant i la teva neboda dient:
- No surt.
Doncs no, no surt, fa estona que t’estàs pixant, i ara no surt. La teva mare i el teu cunyat a fora del lavabo preguntant que què passa. Surts i dius:
- Doncs que no surt.
- Què no surt? – et pregunta la part de la família que s’ha quedat fora.
- Doncs el pipi – contestes una mica trasbalsada.
Tornem cap a la sala, i la teva germana, que ja és experta en això de tenir criatures, et diu:
- Això és que tens por de no fer prou i que el test no surti bé.
Agafa les instruccions i se n’adona que també es pot utilitzar un got i deixar el test vint segons. Si no surt prou, es prova més tard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada